luni, 15 iunie 2009

Cenușă în cap :))

Hah, v-am promis că voi uploada poze și vă voi ține la curent cu ce facem, dar cum nu am avut laptopul la mine și Bogdan ( consilierul fotograf :)) ) nu mi-a dat încă fotografiile, totul a rămas o promisiune.

Joi vom face evaluarea reuniunii și sper eu ca vineri să și apară un articol pe blog despre asta ( hear that girls ? :)) ) .

joi, 11 iunie 2009

Mare reuniune, mare !

Sunt sigură că vă întrebați ce mai facem .


Cum reiese și din titlul postului organizăm a-IV-a reuniune regională PAL-TIN a Consiliilor Locale ale Tinerilor la Timișoara. Vor fi prezente pe perioada reuniunii (11-14 iunie) consilii ca : Piatra-Neamț, Craiova, Orăștie, Baia-Mare, Zalău și Șimleul Silvaniei.

Observând lipsa de consistență a unor proiecte realizate de către Consiliile Locale ale Tinerilor din țară, neconcordanța lor cu nevoile reale ale tinerilor, tema reuniunii din acest an ( da, există si o temă, că doar nu au venit numai sa se distreze :)) ) este managementul proiectelor în cadrul unui CLT.



Așa că, dacă cumva în seara asta niște tineri vă roagă să îi lăsați să vă cânte o melodie pe stradă sau fac vreun dans în fața voastră să știți că noi suntem ăia cu al nostru city-tour și check pointuri. Fiți drăguți cu ei căci altfel nu vor trece probele existente :))



Promit să vă țin la curent și să uploadez poze de mâine încolo.