miercuri, 9 decembrie 2009

”Persepolis” în Scârț

”Persepolis” în regia lui Vincent Paronnaud și a lui Marjane Satrapi ajunge vineri, 11 decembrie, la ora 19 în loc lejer *Scârț, în cadrul Cinematecii CLTTm.
Filmul este o animație produsă în anul 2007 și este inspirat din benzile desenate cu același nume. Mai multe detalii aici.

Grupul de yahoo al cinematecii îl găsiți aici. Vă rugăm să dați join dacă doriți să aflați în timp util ce filme se vor proiecta.
Pagina de facebook.


*
Scârțul este situat în zona Bălcescu, în spatele bisericii din parcul de pe Gh. Doja, mai exact pe strada Zoe nr. 1. Cel mai ușor se ajunge acolo cu tramvaiul 6 de la Catedrala mergând 2 stații spre Maria sau cu tramvaiul 8 din Maria o stație. Altă variantă ar fi tot cu tramvaiul 8 mergând de la stația Cluj încă 2 stații.

joi, 3 decembrie 2009

Pisica neagra, pisica alba

O sa încep spunându-vă că ne-am bucurat enorm că ați venit într-un număr atât de mare vinerea trecută, mai ales că spațiul oferit de Scârț e destul de mic.
Sperăm că v-a plăcut filmul și vă invităm și vinerea aceasta, 4 decembrie, tot de la ora 19 în *Scârț să vizionați filmul Pisica neagră, pisica albă în regia lui Emir Kusturica.

Partenerii proiectului Cinemateca Consiliului Local al Tinerilor Timișoara (CLTTm) sunt cei din Liga Studenților Basarabeni din Timișoara și bineînțeles, Scârț.
Grupul de yahoo al cinematecii îl găsiți aici. , iar pagina de facebook aici.


* Scârțul este situat în zona Bălcescu, în spatele bisericii din parcul de pe Gh. Doja, mai exact pe strada Zoe nr. 1. Cel mai ușor se ajunge acolo cu tramvaiul 6 de la Catedrala mergând 2 stații spre Maria sau cu tramvaiul 8 din Maria o stație. Altă variantă ar fi tot cu tramvaiul 8 mergând de la stația Cluj încă 2 stații.