joi, 6 august 2009

Premii de 200.000 de mii de euro pentru elevi, profesori si scoli

E vara si ai un program lejer.
Lejer, doar teoretic... Pentru ca "jurnalul tau de vacanta" e foarte incarcat: ai un teanc de carti pe care ti l-ai propus sa-l citesti, ai sute de informatii pe care vrei sa le culegi, zeci de programe in care vrei sa te implici ca voluntar si alte zeci de cauze sociale pe care vrei sa le sustii.

Te felicitam ca-ti pasa de tine, de educatia ta si de omul responsabil care vrei sa devii. Te felicitam ca iti place sa citesti, sa inveti, sa te dezvolti si ca iti pasa, in acelasi timp, de lumea in care traiesti.
De fapt facem mai mult. Te premiem ! Pentru ca meriti sa fii sustinut si incurajat sa continui pe drumul cel bun.

Inscrie-te in Gala Premiilor in Educatie - Fundatia Dinu Patriciu si intra in competitie la categoria Elevul anului. Pe langa recunoasterea eforturilor tale, poti castiga unul din premiile in bani : Premiul I - 5000 de euro ; Premiul II - 2000 de euro ; Premiul III - 1000 de euro.

Citeste criteriile de eligibilitate, regulamentul concursului si cum sa te inscrii pe http://www.premiileineducatie.ro/

Gala Premiilor in Educatie este o competitie care urmareste sa promoveze si premieze oamenii, proiectele si organizatiile care au avut un impact semnificativ asupra sistemului educational din Romania. Valoarea totala a premiilor este de 200.000 de euro.

Gala Premiilor in Educatie este un proiect al Fundatiei Dinu Patriciu, prin care aceasta isi doreste sa premieze performanta si sa impulsioneze competitia si creativitatea in domeniul educatiei.

Inscrierile se fac pe exclusiv online , pe site-ul http://www.premiileineducatie.ro/
Celalalte categorii de concurs le gasiti tot pe site.

via Alexandra

Niciun comentariu: