marți, 9 noiembrie 2010

Te vrem voluntar/a pentru organizarea noului Consiliu Local al Tinerilor Timisoara


Dragilor, va vrem ! Si va vrem rau de tot !


Nu va ganditi la prostii ca nu e cazul. Va vrem ca voluntari in organizarea noului Consiliu Local al Tinerilor din Timisoara alaturi de noi. Vrem sa aratam ca vocea noastra conteaza si ca noi, tinerii, putem face ceva pentru comunitatea in care traim.

Daca vreti sa faceti parte dintr-o echipa foarte tanara si va doriti sa participati la proiecte internationale pe teme precum drepturile omului, dialog intercultural sau democratie participativa trimite-ne un e-mail pe adresa myrela.lupu@gmail.com (persoana de contact : Mirela Lupu) impreuna cu CV-ul tau pana joi, 11 noiembrie 2010, la ora 16.
Responsabilitatile tale in proiect vor fi urmatoarele:
  • promovarea proiectului "VotMania 2010" in scoli
  • coordonarea procesului de selectie si votare a candidatilor din liceele pe care tu ti le alegi
Daca esti student aceasta activitate de voluntariat ti se va recunoaste ca practica !

Te asteptam alaturi de noi !

P.S. :Consiliul Local al Tinerilor (CLTTm) este o structura coordonata de Institutul Intercultural Timisoara si sprijinita de catre Primaria Municipiului Timisoara impreuna cu Inspectoratul Scolar Judetean Timis. CLTTm este formata din elevi de liceu alesi prin vot democratic de catre colegii lor, iar obiectivele acestei structuri sunt : reprezentarea tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 19 ani la nivelul comunitatii, fiind puntea de legatura intre acestia si autoritatile publice locale, si realizarea de proiecte pentru tineri in concordanta cu nevoile acestora.

Un comentariu:

adelina spunea...

vreau si eu sa devin voluntar la institut cum procedez...?uitati mail-ul meu ast un raspuns.adelina_adelinutza17@yahoo.com