joi, 17 octombrie 2013

ALEGERI PENTRU CONSILIUL LOCAL AL TINERILOR TIMIŞOARA 2013 – 2015


CINE?
Consiliul Local al Tinerilor Timișoara a fost înființat la inițiativa Institutului Intercultural Timișoara, în baza unui parteneriat semnat în 2002 cu Primăria Municipiului Timișoara, Inspectoratul Școlar al Județului Timiș, cu colaborarea inițială a Asociației Pro-Democrația, în cadrul Programului PAL-TIN. Consiliul Local al Tinerilor este o structură consultativă a administrației locale și are de asemenea un loc în Consiliul Consultativ al Tinerilor instituit recent la inițiativa d-lui Primar Nicolae Robu, alături de organizații ale studenților și alte organizații de şi pentru tineret care lucrează în domeniu. Consiliul Local al Tinerilor Timișoara este format din reprezentanți aleși de elevii din liceele din Timișoara.
Pentru a candida în cadrul Consiliului Local al Tinerilor Timişoara este nevoie să fii elev / elevă în clasele IX, X, sau a XI
CE?
Consiliul Local al Tinerilor Timişoara te vrea alături! Tot ce trebuie să faci este să îţi depui candidatura şi să vii alături de noi!
CÂND?
Candidatura pentru Consiliul Local al Tinerilor Timişoara se vor depune până la data de 22 octombrie 2013
UNDE?
Candidaturile se depun  la Biroul Executiv al Consiliului Școlar al Elevilor din liceul propriu.
CUM?
Pentru a-ţi depune candidatura pentru Consiliul Local al Tinerilor Timişoara, este nevoie să îţi depui următoarele documente:
·         Curriculum Vitae Europass;
·         Scrisoare de motivaţie;
·         Cerere de înscriere (conform modelului anexat);
·         Acordul părintelui;
·         Declarație pe proprie răspundere de neapartenență politică;

Coordonatori al Consiliului Local al Tinerilor Timişoara


Emilia Ciovor
0748151575
Mirela Lupu
0746190221

Niciun comentariu: